Avsnitt 43, Den Nervsvage gör Psykopaten deprimerad

Lyssna på avsnitt 43

Henrik_missmodig

Den Nervsvage och Psykopaten pratar om Amelia Comedy Queen-bråket, EU-valet och antidemokratiska krafter. Plötsligt uppstår tryckt stämning när Den Nervsvage reagerar på ett av Psykopatens skämt, och resten av avsnittet försöker de reda ut sina känslor och åsikter.

Avsnittet är redigerat av Fredrik Högberg.

Comments

comments

5 thoughts on “Avsnitt 43, Den Nervsvage gör Psykopaten deprimerad

  1. Shit. Starkt efter 34 minuter. Lyfte verkligen två sidor av myntet. Hyperkonkret pragmatik mötte någon form av modern politisk dogmatism. Kan inte vara en fråga med bara två färger, sanning måste ju ligga i de jante-gråa känner jag. Hoppas på genomtänkta kommentarer när/om ni svalnar.

  2. Wow. Det här avsnittet verkligen kokade till. Det satte fingret på det ängsliga i vårt samhälle.

    Jag står helt på Jönssons sida. Man får skämta om alla. “Hoppsan, förlåt” är allt som krävs om man gör fel. Fortsätt! Censurera inte.

    1. Jag tycker det är en stor skillnad på att skämta om något så löjligt som i det här avsnittet och att t.ex. skämta om något som faktiskt har med folks sexuella läggning eller könsidentitet att göra. Om Henrik hade gjort det i avsnittet så hade jag nog förstått Marcus reaktion, men nu var det ju bara ett skämt om hbtq-rörelsens sekteristiska anlag, så då har jag svårt att se hur det skulle kunna påverka någon på en personlig nivå.

  3. Vilket skitnödigt avsmitt! Vara så ängsliga för ett skämt!!! Ni båda gör bort er u detta avsnitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>