Avsnitt 40, Den Nervsvage och Psykopaten pratar om sex del 2

Lyssna på avsnitt 40

sex

Sexsamtalet fortsätter. Frivillighet, desperation, prostitution och dominans är ämnen som tas upp.

Avsnittet är redigerat av Fredrik Högberg.

Comments

comments

2 thoughts on “Avsnitt 40, Den Nervsvage och Psykopaten pratar om sex del 2

  1. Ni kan vara glada att ni inte växte upp på 40 och 50-talen. Sexualfientligheten var total då. Jag råkade en gång säga det vulgära ordet för samlag så att min mor hörde det. Jag blev sedan utsatt för ett korsförhör om jag visste vad det betydde och vem som lärt mig ordet. Min bror tog mig i försvar och påpekade att om jag nu kunde ordet så var det ju inte mitt fel. Jag minns ännu känslan av skräck för vad som skulle hända efter förhöret.
    Jag fick också lära att om man onanerade skulle det börja växa hår i handflatorna och så småningom skulle man bli vansinnig. Jfr. uttrycket: “Händerna på täcket!”
    Jag har förstått att barn som växte upp i staden inte hade så många tillfällen att utöva sex som vi på en bondgård på landet. Drängar och pigor saknade inte tillfällen till sex om någon skulle tro det. — För att inte tala om hur bonden själv kunde lägra pigor och mjölkerskor. I den byn jag växte upp talades det konstant om sex men porr fanns bara hos frisören. Piff, Raff och Cocktail hette tidningar med naket i. Dom stoppade man in i Kalle Anka eller tidningen Se och hoppades att ingen skulle märka det. I den åldern fick man stånd bara om man så mycket som fick se en “buske” på en suddig svartvit bild. Det var en härlig tid.

  2. Hello admin, i must say you have hi quality content here.
    Your website should go viral. You need initial traffic only.

    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>